Muita messuilla esiteltäviä  letkuratkaisuja
BCH -ristikudosletkut ja SX -spiraaliletkut on tarkoitettu hydrauliikkasovelluksiin, joissa ei ole korkeita vaatimuksia paineenkeston, taivutussäteen tai lämpötilan osalta, esim. teollisuus- ja maatalouskonesovelluksissa. Asennelmat valmistetaan ilman päällikumin kuorimista. Lue lisää ja yhteyttä.
Sovelluspohjainen HMI-näyttö liikkuvaan
kalustoon

Parkerin kosketusnäyttö Pro Display ja UX Toolkit -ohjelmistotyökalu mahdollistavat räätälöidyn käyttöliittymän kehittämisen liikkuvalle kalustolle. UX Toolkit sisältää ohjelmistotyökalut käyttäjäystävällisten HMI-sovellusten suunnitteluun koneen instrumentointia, sekä ohjaus-, säätö- ja tietoviihdejärjestelmiä varten. Tämä loistava sovelluspohjainen ratkaisu mahdollistaa kaikkien toimintojen integroinnin yhteen näyttöön. Maatalouden traktoreihin ja puimureihin soveltuva uutuustuotteemme ISOBUS Suite -sovellus yhdistää tarvittavat toiminnot koneen keskitettyyn käyttöliittymään.

Path to Success.
Tehokkaat ja kestävät ratkaisut liikkuvaan kalustoon, tervetuloa osastollemme 272!

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme FinnMETKO 2018 -messuille. Ohessa voit tutustua messuilla esittelemiimme innovatiivisiin tuotteisiin ja sovelluksiin jo etukäteen - lisää ratkaisuja löydät osastoltamme 272 hiekkakentän alueella.
Integroitu elektroniikka
kuormantunteviin mobilesuuntaventtiileihin

Hydrauliikkaventtiileiden L90LS ja K220LS esiohjaukseen integroitu moderni CAN -väyläteknologia mahdollistaa uuden ohjauskonseptin ja yksinkertaistaa liikkuvan kaluston koneiden suunnittelua. Uusi teknologia soveltuu mm.  metsäkoneisiin, nostureihin, trukkeihin, kuormaajiin, kaivoskoneisiin ja jäteautotoihin. Helppokäyttöisillä plug-and-play ominaisuuksilla asennus- ja käyttöönottoaikoja ja -kustannuksia voidaan vähentää merkittävästi.

Innovatiivinen männän varren
pinnoite - Global Shield
GVM142-sarjan kestomagneettimoottorit on suunniteltu pienen teholuokan sovelluksiin. Sovellusesimerkkejä ovat sähköhydrauliset pumppukäytöt (EHP), ajovoimansiirto, sähköhydraulinen ohjaustehostus ja sähkömoottori- ja generaattorikäytöt hybridiajoneivoissa ja -laitteissa.  Moottorit mahdollistavat liikkuvan kaluston laitteiden tehonsiirron ja hybridikäyttöjen sähköistämisen ja ne voidaan mitoittaa sovelluksen tarpeiden mukaisesti muuttamalla käämitystä, moottorin pituutta sekä valitsemalla sopiva pumppukoko.
Lataa EHP-esite ja GVM-katalogi.
Uuden kokoluokan GVM142 -kestomagneetti-
moottorit liikkuvan kaluston laitteisiin, joissa
tarvitaan kompaktia ja tehokasta moottoria.
Steer-by-Wire liikkuvan
kaluston laitteisiin,
joissa on sähkö-
hydraulinen ohjaus
Seuraamme aktiivisesti asiakkaidemme tarpeita ja vaatimuksia liikkuvan kaluston markkinoilla. Pitkän tähtäimen näkymissä koneet liikkuvat ja tekevät työtä itsenäisesti - lähitulevaisuudessa tavoitteena on ohjata konetta sähköisesti ja poistaa hydrauliikan käyttö ohjaamossa. Steer-by-wire mahdollistaa helpomman asennuksen, madaltaa äänitasoa ja tekee ohjaamosta kuljettajalle miellyttävämmän ja turvallisemman työskentely-ympäristön.
Uusi varren pinnoite, Global Shield,
vähentää kromipinnoitteen tarvetta ja mahdollistaa siten pienemmän CO2 -jalanjäljen, joka liittyy kromipinnoittteen esivalmisteluun ja pinnoitusprosessiin. Global Shieldin pinnoite lisää männän varren ja varren tiivisteen käyttöikää. Korroosion suojaus ylittää reilusti kromi-, krominikkeli- ja nitraattipinnoitteiden kestoiän. Asentamalla Global Shield -pinnoitteella olevat sylinterit uuteen koneeseen tai korvaamalla sillä kuluneet sylinterit vanhassa koneessa, edistämme merkittävästi päästöjen pienentämistä ja pidennämme koneen käyttöikää.
Kompakti ja kustannustehokas GLF iProtect -suodatinsarja
GLF iProtect tarjoaa korkealuokkaista
suodatustekniikkaa hydrauliikkajärjestelmiin. Patentoidun suodatinelementin uusi kompakti ja kevyt rakenne nopeuttaa asennusta jopa 50%:lla ja säästää näin kustannuksia. GLF iProtect takaa suodatuksen laadun ja öljyn puhtauden, järjestelmään ei pääse epäpuhtauksia elementin vaihdon yhteydessä. Asennus on mahdollinen myös säiliön sisään.
Uusi patentoitu EQA EcoFormance
-teknologia säästää poltttoainetta ja
parantaa tuottavuuttasi
Viimeisin venttiiliuutuutemme
K220 EcoFormance -venttiili on nyt varustettu
"OBE" -ohjauselektroniikalla. Yhdistelmä tuo mm.
seuraavia etuja:
  • Parantunut koneen hallinta
  • Parantunut tuottavuus
  • Pienempi polttoaineen kulutus
  • Helppo käyttöönotto
  • Saumaton tilan vaihto regeneratiivisen- ja kaksitoimisen sylinteriohjauksen välillä
  • Ei kavitointia missään tilanteessa
  • EcoFormance -lohkot voidaan valita kehitystä vaativiin kohteisiin
GlobalCore on alan ensimmäinen korkean suorituskyvyn omaava letku, jossa on vain kuusi eri letkutyyppiä ja kaksi liitinsarjaa. Se on suunniteltu vastaamaan teollisuuden yleisimpiin työpainevaatimuksiin ja palvelemaan asiakkaita yhdellä tuoteperheellä vähentäen näin huollon monimutkaisuutta sekä varastointitarvetta.
ToughJACKET - termoplastiset hydrauliikkaletkut raskasiin ajoneuvosovelluksiin
Yli 650 kertaa tavallisen kumiletkun kulutuskestävyyden ylittävät ToughJACKET -letkut ovat kompakteja, kevyitä ja tarjoavat erinomaisen UV-suojan erittäin alahaisella kitkakertoimella. Letkusarjasta löytyy neljä letkua nesteensiirtosovelluksiin ja yksi erittäin korkean paineen kestoon. Nesteestä riippuen käyttölämpötilat ovat -40°C -  +121°C.
Lue lisää sivustoltamme.
GlobalCore: 6 letkusarjaa, 2 liitinsarjaa, yksi ratkaisu
BCH -ristikudosletkut ja SX -spiraaliletkut täyttävät ja ylittävät kansainväliset letkustandardit
Erittäin taipuisa E-Z Form -letku takaa
helpon ja nopean asennuksen
E-Z Form -letku on suunniteltu erittäin tiukille taivutussäteille samalla, kun se säilyttää muotonsa ja täyden virtauksen lyttääntymättä. E-Z Form korvaa esitaivutetut letkut ja putket monissa sovelluksissa. Erityiselle suunnittelulle tai erikoistyökaluille ei ole tarvetta, mikä osaltaan pienentää kokonaiskustannuksia ja valmistusaikaa. Myös erilaiset esisarjojen testiasennelmat ja minitoimituserät voidaan näin unohtaa. E-Z Form letkua on saatavilla kolmea erilaista versiota, joissa kaikissa on vahvistettu spiraali varmistamassa täyden imu/alipaineenkeston.