Path to Success.

GlobalCore
GlobalCore är en serie med fem slangar och två kopplingar som klarar tuffa miljöer och samtidigt förenklar för utvecklings- och serviceavdelningarna. Slangen tillverkas på flera platser i världen, vilket
gör den lätt att få tag på.LÖNSAM EFTERMARKNAD
Rena hydraulsystem kräver att man har kontroll över sitt hydraulsystem och byter filterinsatser. Parkers ConMon-system övervakar systemet och Parkers patenterade filter ger bästa renhet. Att vid ett eventuellt slangbrott snabbt kunna ersätta är givetvis också viktigt.
EPF Filter
Filter i serien EPF är en filterlösning som tål högt tryck samt är kompakta och kostnadseffektiva.
Icount Oil Sampler (IOS)
Icount OS (IOS) är en innovativ lösning som mäter kvaliteten på hydraulolja och fossila bränslen i flera olika applikationer. Enheten är bärbar vilket gör det enkelt att göra analyser direkt ute på fältet.
GLF iprotect
Filter i serien GLF är en kompakt filterlösning för lågt tryck. Designen gör att oren olja inte kan läcka tillbaka i applikationen i samband med service och filterbyte.
EAB-filter
EAB-filter är en serie andningsfilter för hydraulsystem och erbjuder miljövänliga fördelar och som lämpar sig för olika mobila applikationer eller för industriell användning.
E-Z Form
E-Z Form erbjuder bra flexibilitet för att kunna göra snabba och enkla installationer av kylmedel, vatten och returoljeledningar på mobil och industriell utrustning.

Minimera stilleståndstiden med Parker Tracking System (PTS)

Vi på Parker vet att det kan vara både frustrerande och dyrt när något går sönder. Vi har därför utvecklat PTS för att kunna erbjuda högklassig service när du behöver det som mest. Med PTS kan du snabbt, enkelt och exakt få dina slangmontage utbytta genom att ange den unika PTS-koden som finns på slangmontaget.
  • Unikt program för dokumentation och byte av slangmontage
  • Mindre väntan, samordning och noggrannhet nästa gång du behöver byta hudraulslang
  • Etiketterna kan innehålla data som användaren själv kan anpassa
  • Slangbyten blir alltid exakta och är enkla att utföra eftersom varje slang har ett unikt ID-nummer i PTS
  • Produktidentifiering går snabbt tack vare streckkoden

Spin-On Filter
Föroreningar av bränslet i form av smuts eller vatten kommer att nå ditt bränslesystem oavsett hur försiktig du är. Även små mängder smuts eller vatten kan orsaka problem i form av ökat slitage och minskad effektivitet vilket gör att det är nödvändigt med bra filter för att säkerställa ett rent system.