Path to Success.

EO3
EO3 är en serie kopplingar som säkerställer snabba och säkra montage mellan rör och slangar i hydraulsystem. Man kan på ett enkelt sätt se att kopplingen sitter korrekt och undviker på så vis läckage.

INNOVATIONER
Vi presenterar en del intressanta innovationer på mässan. Kom och se "Lightraulics", superlätta hydraulcylindrar av komposit och Intellinder - hydraulcylindrar med absolutlägesgivare. Missa inte heller vår nya serie styrsystem inom iQAN, ett komplett program med touch- och mediadisplayer, styrspakar etc.

Inverter
Parker erbjuder ett komplett sortiment av inverterare som till exempel kan bromsa
tillbaka energi till batterier. Inverteraren omvandlar likström från batteriet till
växelström och ger ström till motorn vilket
ökar kontrollen på applikationen, minskar
buller och bränsleförbrukning samt
utsläppen i hybridfordon.

Lightraulics
Lightraulics är en cylinder med cylindermantel i komposit. Tack vare det lätta materialet kan Lightraulics ge viktminskningar på upp till 50%. Komposit är dessutom betydligt mer motståndskraftigt mot korrosion jämfört med motsvarande konstruktioner i stål.

Intellinder
Intellinder är en absolutlägesgivare som kan ge högre produktivitet samtidigt som installations- och underhållskostnaderna är låga. Cylindrar som är utrustade med Intellinder kan stödja en mängd funktioner i många olika applikationer: inklusive elektronisk dämpning, lastövervakning, automatisk nivåjustering, vajerstyrning och återgång till ursprungsläge. Genom att märka kolvstången med ett unikt icke-repetivt mönster och integrering av en tekniskt avancerad optoelektronisk sensor i cylinderhuvudet ger denna unika virtuella plug- and-play-teknik kontinuerlig återkoppling av kolvstångens linjära position.

Global Vehicle Motor (GVM)
GVM är ett kraftfullt val för fordon som kör både på och utanför vägarna. Motorerna i serien är designade för att passa i flera olika applikationer.


eP2
Parkers P2/P3-serie har utformats för att uppfylla de krav som tunga mobila applikationer ställer. Utöver den elektroniska förskjutnings-kontrollfunktionen ger den nya eP2-seriens hårdvara också elektronisk tryckbegränsning, momentstyrning och hastighetskompensation.