Het nieuwe Parker Legris CleanFit assortiment biedt een geavanceerde verbindingsoplossing voor de komende generatie ultraschone technologieën 
Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft haar nieuwe CleanFit programma gelanceerd. 

Het CleanFit assortiment, bestaande uit biobased polymeer push-in koppelingen, PU en PFA leidingen, verlegt de grenzen van de verbindingstechniek op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en veiligheid. Dit ultraschone en steriliseerbare assortiment is perfect geschikt voor de meeste gassen en medische vloeistoffen en voldoet daarbij aan de veeleisende toepassingen en normen in de Life Science en Clean Room industrie. 

Het nieuwe assortiment kan voor de klant specifiek worden aangepast om een unieke oplossing te bieden voor het transporteren van vloeistoffen en gassen. CleanFit producten zorgen ervoor dat er geen risico is op besmetting, beschadigde of onveilige producten of verliezen als gevolg van productiestilstand. 

CleanFit producten bieden een breed bereik qua werktemperatuur en combineren onovertroffen hygiëne met superieure mechanische prestaties voor veiligheid en een lange levensduur. 
 
CleanFit is FDA goedgekeurd, geclassificeerd volgens ASTM B93-03 B niveau 300, ISO 15001 gecertificeerd en getest voor Clean Rooms volgens VDI 2083-8 en ISO 14644. Het CleanFit assortiment is beschikbaar van 4 mm tot 12 mm en heeft een speciale verpakking om de kwaliteit van het product te garanderen tot aan het eerste gebruik.  

Meer informatie? Bezoek dan onze website www.parkerlegris.com