GlobalCore er designet og testet efter ISO 18752-specifikationen, der tager udgangspunkt i trykklasser fremfor slangens konstruktion. Dermed skal du blot fokusere på at vælge en slange, der passer til systemets arbejdstryk – uafhængigt af slangestørrelse.


Klar til at tage fat over hele kloden
ISO 18752 er en universel standard, der anerkendes over hele kloden. Dette er essentielt for OEM-producenter, der trygt kan anvende GlobalCore på alle markeder, uanset hvor slangen er fremstillet. På samme vis understøtter GlobalCore dit industriudstyr, uanset om det er fremstillet i Nordamerika, Europa eller Asien. 


Dobbelt så hårdfør som standarden kræver
Uanset om du skal bruge hydraulikslanger til entreprenørmaskiner, vindmøller eller lastvogne, så skal de være hårdføre nok til at klare selv de barskeste opgaver og arbejdsmiljøer. Derfor er alle GlobalCore slanger testet til at modstå dobbelt så mange impulscyklusser, som ISO 18752 kræver. Det garanterer længere levetid og større pålidelighed.    Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig for en helt uforpligtende snak om GlobalCore.


Parker Hannifin - Biocompatibility Standards
ETHVERT TRYK.
ETHVERT PROJEKT.
ÉN LØSNING

6 slanger + 2 fittings = uendelige muligheder 
Med GlobalCore kan du reducere din lagerbeholdning og skabe større overblik og effektivitet. Hele serien består af blot seks slanger og to fittings. Mere kræver det ikke at kunne levere den rette hydraulikslange til enhver tænkelig applikation. 


Service uden spildtid
Fordi du med GlobalCore kun skal forholde dig til systemets arbejdstryk, så bliver service og vedligehold også langt simplere. Nu behøver du ikke længere identificere hver eneste slangetype og matchende fitting på forhånd. Det gør det blandt andet meget lettere at udruste en servicebil.   


parker.com/globalcore.dk
klik her og læs mere om GlobalCore, download litteratur og se video.

Del med dit netværk
Parker Hannifin Danmark • tel. +45 4356 0400 • E-mail parker.dk@parker.com • www.parker.dk